HOTEL AVALA RESORT & VILLAS 4*

Prepustite se čarima hotela Avala Resort and Villas, impozantnog savremenog objekta na samo nekoliko koraka od užurbanog Starog grada i pristaništa za jahte. Ovaj hotel na samoj obali mora usidrio se u drevnoj Budvi, gdje se plaže i luka spajaju sa bezvremenim Jadranskim morem. Jedinstvena lokacija za savremene urbane posjetioce Crne Gore.

Hotel Avala je smješten na ekskluzivnoj lokaciji , u blizini starog grada Budve, 50 metara udaljen od  plaže.

AVALA-RESORT-VILLAS

Jedan je od najpopularnijih hotela u Crnoj Gori. U blizini hotela se nalaze tržni centri, veliki broj restorana i barova.

U hotelu: 207 soba, uključujući 108 standard soba, 8 superior soba, 77 Junior apartmana, 7 Executive apartmana, 6 Penthouse , 1 predsjednički Suite i 67 vila .

rondo-bayen

Na teritoriji hotela se nalaze: otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, zatvoren bazen, SPA centar, salon ljepote i fitnes centar.

Bazen sa pogledom na more, plažu i Stari grad, okružen visokim impresivnim čempresima priuštiće vam istinsko uživanje!

Romantično osvjetljenje noćnog bazena probudiće vaše emocije i natjerati vas da se zaljubite u ovo mjesto …

Hotel ima 2 otvorena bazena i 1 zatvoreni zagrijani bazen.

bazen
U sobama: klima, kupatilo i tuš kabina, balkon, TV, telefon, internet.

hotel-avala-soba

hotel-avala-budva-toalet

budva-avala-lounge

Avala Resort & Villas je jedinstveno odmaralište koje se nalazi direktno na plaži, na samo 50 metara od Starog grada Budve i obezbeđuje prvoklasan ugođaj odmaranja.

Iz svoje sobe možete uživati u predivnom pogledu na more ili planinu. Soba je uređena po najvišim standardima, uključujući pogodnosti kao što su flat-screen TV, digitalna telefonska linija i bežični pristup internetu.

Ishrana: All inclusive samo za goste R Tours-a

avala-restoran-budva