Hotel Admiral Budva 4*

Hotel Admiral Budva 4**** se nalazi u samom centru grada, u prijatnom ambijentu i jedinstvenoj flori što predstavlja pravu oazu za užitak i opuštanje. Hotel posjeduje dokazanu tradiciju kvaliteta usluge, koja se njeguje već 21 godinu.

U neposrednoj blizini, u okviru iste kompanije, posluje restoran “A Club”. Gastronomska čuda, domaće i međunarodne kuhinje, zajedno sa Vinskim podrumom, su idealan motiv za posjetu. “A Club”, mjesto bogate istorije i nasljeđa, nastavlja svoju priču u modernom ruhu, u korak sa najsavremenijim svetskim trendovima koji obogaćuju Vašu dušu i tijelo.

Na otvorenom bazenu doživite trenutke potpunog komfora i užitka, uz mogućnost konzumiranja osvježavajućih koktela i drugih napitaka.

Hotel posjeduje privatni parking.

Hotel se nalazi na samo dva minuta od Slovenske plaže, dok se u neposrednoj blizini nalaze prodavnice, apoteke, pošta, kafeterije kao i autobuska stanica.

U sklopu 30 elegantno i sofisticirano  renoviranih soba, hotel Admiral Vam pruža nezaboravno iskustvo.  Sve sobe su opremljene klimom sa individualnim podešavanjem, digitalnim i analognim telefonskim linijama,  govornom poštom, kablovskom/satelitskom  TV, besplatnim brzim internetom, mini barom, sefom, fenom za kosu kao i tuš kabinom.

STUDIO APARTMAN – Elegantan apartman za dvije osobe, koji se lako može pretvoriti u radni prostor ili mjesto za odmor. Ovaj apartman, veličine 22.00 m2, opremljen je sa kuvalom, mini barom, sefom, fenom za kosu, tuš kabinom kao i kozmetičkim setom. Usluga na dnevnom nivou.

Mogućnost dodatnog kreveta.

STANDARD SOBA – Dvokrevetna ili jednokrevetna, veličine 25.0 m2, nudi idealno mjesto za opuštanje. Opremljena je sa kuvalom, mini barom, sefom, fenom za kosu, tuš kabinom kao i kozmetičkim setom. Usluga na dnevnom nivou.

Mogućnost dodatnog kreveta.

DELUXE SOBA  – prostrana, dvokrevetna ili jednokrevetna sa lijepom terasom. Ova soba, veličine 27.00 m2 zajedno sa terasom od 13.00 m2, je savršena za vaš produženi odmor. Sadrži  kuvalo, mini bar, sef, fen za kosu, tuš kabinu kao i kozmetički set. Usluga na dnevnom nivou. Mogućnost dodatnog kreveta.

PORODIČNI APARTMAN – Savršen dvosobni apartman će Vama i Vašoj porodici pružiti nezaboravno iskustvo. Apartman sadrži jedan bračni krevet,m dva twin kreveta, kuhinju, prostor za odmor, kao i mini bar, sef, fen za kosu, tuš kabinu i kozmetički set. Usluga na dnevnom nivou. U ovom apartmanu od 60.00 m2, zajedno sa dvije terase, ćete se osjećati kao

kod svoje kuće.