<>

HOTEL BIANKA RESORT AND SPA 4*

Kolašin mnogi nazivaju i vazdušnom banjom imajući pri tom u vidu izvanredne i veoma povoljne klimatske uslove. Području Kolašina izuzetnu vrijednost daju planine koje ga okružuju. Sve te planine su ispresjecane planinarskim transverzalama kojima se, naročito ljeti, kreću planinari i izletnici, odlazeci u posjetu pojedinim predjelima. Posebno ih privlače vrhovi kojih na ovim planinama ima zaista mnogo. Na Sinjavini je najpoznatiji Jablanov vrh (2203 m), na Bjelasici Troglava (2075 m) i Zekova Glava (2116 m), zatim [Komovi] (2484 m) idr. Neke od ovih planina, kao Bjelasica, obiluju izuzetnim terenima za smučanje, koji se nalaze na svega par kilometara od grada. Posebno mjesto među prirodnim ljepotama su pejsaži kanjona, planinskih ljepotica rijeka Tare, Morače i Mrtvice.

kolasin-nocu

Bianca Resort & Spa u Kolašinu okružen je veličanstvenim borovim šumama i ima pogled na planinu Bjelasica koji oduzima dah.

18658524

image.01gk-is-134

image.03gk-is-134

 

Sve sobe i zajedničke prostorije gledaju na planinske vence i borove šume prekrivene snegom. Enterijer nekih od njih je izrađen u potpunosti od drveta. Luksuzne i udobne sobe u celini su opremljene pogodnostima visokog kvaliteta. Eksterijer ovog hotela urađen je po modelu planinske lovačke kućice i svojom jedinstvenošću dominira Kolašinom.

executive_03

superior_01

superior_03

Bianca Resort & Spa obuhvata internacionalni à la carte restoran Chives, dok se u restoranu Bianca služi nacionalna kuhinja. U hotelu se nalaze još i bar u lobiju, kafe u kome možete uživati u sendvičima, kolačima i sladoledu, noćni klub i wellnes bar. Rum servis vam je na raspolaganju non-stop.

Kolašin se nalazi na 954 metra nadmorske visine i nudi odličan odmor kako tokom zime, tako i leti, a klimatski uslovi ga čine pravom vazdušnom banjom. Posebna atrakcija za turiste je Biogradsko jezero u Nacionalnom parku Biogradska Gora, jednoj od 3 očuvane, netaknute evropske šume, koja je od hotela Bianca udaljena 30 minuta vožnje.

mice_01

spa_01

Hotel poseduje glavni restoran, restoran nacionalne kuhinje, 4 bara, zatvoreni bazen, dečiji bazen, fitness centar, wellness, noćni klub, snack-bar, dečju igraonicu, kozmetički salon,masaže, tursko kupatilo, solarijum, saunu, internet café, skijašnicu i ski servis.

spa_03

spa_04