<>

HOTEL CATTARO 4*

Hotel Cattaro otvoren je 2006. godine. Hotel se nalazi u 3 različita zdanja: Providurove palate (koja je bila zgrada lokalne vlasti u vremenu kada je Venecija vladala u ovom dijelu jadrana do 1806. godine), zgrade gradske straže i Napoleonovog pozorišta (koje je napravljeno 1810. god).

Sva tri istrorijska zdanja su sačuvanja u integralnom stanju i adaptirana te pretvorena u hotel. Unutrašnji dekor hotela osmišljen je te tematski odgovara 18. vijeku sa portretima pomorskih kapetana i admirala te slikama čuvenih brodova tog vremena kao i prikaza poznatih pomorskih bitaka.

Takođe, u sklopu hotela se nalazi i restoran Royal čiji interior je u skladu sa izgledom cijelog zdanja. Restoran se dijeli na unutrašnji dio kapaciteta 60 mjesta te vanjski dio odnosno Napoleonova terasa kapaciteta 16 mjesta sa koje se proteže najljepši pogled na glavni gradski trg.

Cijeli kompleks se prostire duž glavnog gradskog trga.

DSC_0017

Hotel raspolaže sa: 17 dvokrevetnih soba, 2 apartmana koji mogu primiti po tri osobe.

Sobe su opremljene sa:

  • LCD TV prijemnikom sa velikim izborom satelitskih kanala
  • bogato opremljenim minibarom,
  • sefom,
  • centalnim klimatizaciono-ventilacionim uređajem,
  • centralnim ozvučenjem sa 4 kanala,
  • velikim izborom kozmetike i galanterije za jednokratnu upotrebu

aDSC_1016

 

U ljetnom periodu na gradskim bedemima je otvorena i velika terasa kapaciteta 400 mjesta koja je namjenjena gostima  koji žele da se sklone od gradske gužve i uživaju u Italijanskim specijalitetima, poslasticama i tihoj muzici.

Open bar Citadella je idealno mjesto za organizovanje raznih događaja i u to ime možemo da Vam pružimo uslugu organizovanja koktela, prezentacija, službenih ručkova, ketering, događaja koji uključuju švedski sto i ostalo.

Mjesto je izuzetno poznato po organizovanju vjenčanja čemu svjedoče broje svadbene zabave koje smo organizovali.

Takođe u ljetnjim mjesecima open bar Citadella je idealno mjesto za noćne izlaske jer za razliku od starog grada nudi svježiji vazduh i pogled na kotorsku rivu.

Image_007-1

kotor-zidine