<>

HOTEL LIPKA 4*

Najnoviji hotel u koji posluje u okviru Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ je hotel „Lipka“ u Kolašinu. Hotel obuhvata savremene standarde za uslugu i dizajn „planinskog hotela“. Hotel sa četiri zvjezdice (koji je 2011. godine dobio WildBeautyAward) nalazi se nedaleko od prelijepog Nacionalnog parka Biogradska Gora, posljednje kišne šume u Evropi, sa Biogradskim jezerom kao glavnom atrakcijom smještenim na 1094 m, ali i drugim vodenim površinama i endemskim vrstama biljaka i životinja, koje privlače zaljubljenike u prirodu. Hotel se nalazi na sat vremena vožnje od aerodroma u Podgorici.

Ovaj nagrađivani hotel Lipka 4* se nalazi nedaleko od prelijepog Nacionalnog parka Biogradska gora. Hotel Lipka nudi brojne velnes sadržaje i kombinuje moderan stil sa tradicionalnom udobnošću.

kolasin-ski

54708534

Smještaj predstavlja mešavinu starog i novog. Savremeni dizajn skladno je uklopljen sa prvobitnim zidovima od drveta, stvarajući tako jedinstven ambijent. U svom sastavu hotel ima 72 sobe, 15 apartmana i 24 povezane sobe. Sobe i apartmani su raspodijeljeni u više kategorija: „single“, „twin“, „standard“, „superior“ i „executive“. Većina soba ima pogled prema okolnim planinama i šumama. Sve smještajne jedinice su opremljene telefonom, ličnim sefom, LCD televizorom i mini barom, kupatilom sa fenom, bade mantilom, papučama i kozmetičkim setom. U svim sobama je dostupan bežični internet.

002

lipka-hol lipka-hotel lipka-restoran-kolasin

Na raspolaganju su vam sauna, hidromasažna kada ili salon za masažu. Djecu možete ostaviti na čuvanje profesionalnom osoblju u igraonici. Odrasli i deca podjednako će uživati u istraživanju okolne prirode, bogate šumama, jezerima i planinama.

lipka-bazen

Na četvrtom spratu hotela se nalazi restoran „Panorama“ kroz čije staklene zidove, terase i kroz dnevni boravak se pruža veličanstven pogled na cio Kolašin i dolinu rijeke Tare. Veliki centralni kamin stvara toplu atmosferu i poziva vas da provedete veče uživajući u jelima kako nacionalne tako i internacionalne kuhinje ali i velikom izboru pića. Najpoznatija jela ovog kraja su tradicionalni odresci od goveđeg i svinjskog mesa, ali za njima ne zaostaju ni jela drugih regiona Crne Gore poput ribe i morskih plodova, rječne ribe i raznih mlečnih proizdova i jela od žitarica. U okviru hotela nalazi se picerija u čijoj udobnoj atmosferi možete degustirati italijanske pice pečena na drva. U sastavu restorana su lounge bar u kojima se može uživati u toplim napicima, kuvanom vinu, rakiji i drugim alkoholnim bezalkoholnim picima.Tradicionalni restoran ima kamin i služi jela regionalne, evropske i ruske kuhinje.

001