<>

HOTEL MONTENEGRO BEACH RESORT 4*

Montenegro Beach Resort 4* jedan je od najpopularnijih hotela u Crnoj Gori. Hotel se nalazi u Bečićima – u živopisnom zalivu sa najčistijim morem, okružen zimzelenom šumom i divnim planinama. Šetalište uz samu obalu mora povezuje ga sa Budvom – njen Stari grad, restorani i noćni klubovi udaljeni su svega 2 km.

22


23 4

 

Standardne sobe opremljene su tako da gostima pruže udobnost i izvrsno su mjesto za opuštanje i prije i nakon plaže. U pastelnim tonovima, opremljene drvenim namještajem, zidovima ukrašenim najspektakularnijim pejzažima Crne Gore, standardne sobe obezbijediće Vaš ugodan boravak. Sve  sobe su dvokrevetne, sa pomoćnim ležajem za dijete do 12 godina.

6 7

Hotel je otvoren tokom ljetnje sezone, od aprila do oktobra. Svojim gostima nudi 168 divno uređenih standardnih soba i 4 luksuzna apartmana.

Posjetite teretanu, zakažite masažu ili kozmetički tretman ili se jednostavno opustite u saunama i đakuziju – uživajte u wellness zoni u otvorenom i zatvorenom prostoru tokom cijelog dana.

 

21

Montenegro Beach Resort 4* je savršen izbor za porodični odmor. U ovom hotelu je ambijent bezbrižnog odmora punog radosti uz komforne sobe koje imaju dovoljno prostora za dječji krevetac, uz zdravu, organsku hranu i piće kojima nas snabdijevaju domaći proizvođači, animatore i mnoštvo prilika za uživanje i zabavu.

30

 

Prostrani glavni restoran nudi čitav niz specijaliteta internacionalne kuhinje, kao i tradicionalna crnogorska jela i pića. Savršen kvalitet hrane, izuzetna kuhinja i gostoprimljivo osoblje čine ga odličnim izborom za porodični objed. Poseban meni za djecu služi se svakoga dana, tako da mali gosti sigurno mogu da pronađu hranu po svom ukusu.

34

 

Hotel Montenegro Beach Resort 4* ima u ponudi tri kompletno opremljene sale za konferencije, koje su pogodne za poslovne sastanke, radionice, prezentacije i obuke. Naši prostori za sastanke nalaze se na drugom spratu, u blizini glavnog restorana i aperitiv bara.

Sve ove sale posjeduju savremenu opremu – ekrane i projektore za prezentacije, flip čartove, televizore i DVD plejer, profesionalnu opremu za simultano prevođenje. Poslovni centar Vam je na usluzi i pružiće pomoć u organizaciji Vašeg događaja. Iskusno osoblje osiguraće da se Vaši sastanci besprijekorno odvijaju i da svi Vaši gosti uživaju u boravku u hotelu.

mice_01

 38

 

Gosti hotela mogu da uživaju u moru i suncu na privatnoj hotelskoj plaži, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.

 

20