Hotel Montenegro 3*

Neposredno uz obalu, na samo 50 metara od plaže, nalazi se Hotel “Montenegro”. Hotel predstavlja modernu građevinu, idealnu za svaki vid odmora ili rekreacije. Kapaciteta je preko 400 ležajeva u samom hotelu i našim vilama, koji su raspoređeni u dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe.

DSC_5376

hotel-montenegro-canj

Kapacitet hotela Montenegro je preko 100 smeštajnih jedinica, odnosno oko 400 ležajeva. Pored samog hotela imamo i dve sjajno opremljene vile sa apartmanima… Vila “Mađarica” i Vila “Aleksandra”. Hotel ima u svojoj ponudi  dva restorana: Crveni Muzej Restoran i Plavi Restoran & Bar.

DSC_5373

canj-smestaj canj-hotel-montenegro

Novootvorena poslastičarnica “Slatka Bajka” je još jedan objekat u sklopu hotela “Montenegro”. Omiljena među najmlađima, ali popularna i kod starijih ljubitelja slatkiša, “Slatka Bajka” u ponudi pored neprikosnovenih kolača, torti, sladoleda najboljih poslastičara Crne Gore ima i slana peciva, picu, nekoliko vrsta kafi i osvežavajućih pića.

U svom sastavu, Montenegro Hotel se trudi da svojim gostima, ali i gostima u okolini, maksimalno izadje u susret njihovim potrebama. Pored restorana kapaciteta preko 200 mesta, tu je i market osvežavajućih pića, mini picerija, zatim igraonica, neizbežan interenet klub i najnovije u ponudi – poslastičarnica “Slatka Bajka” i veliki sportski centar.

DSC_5426

Plaža: hotel zakupljuje plažu dugu 100 metara samo za svoje goste.

FOTO GALERIJA

 

 plaza-u-canju