<>

HOTEL NOVI IGALO 3*

Hotel Novi u Igalu se nalazi u neposrednoj blizini poznatog Zdravstvenog centra Igalo. Sve što je potrebno za vaš boravak u Hotelu Novi se nalazi na udaljenosti opuštenog šetanja: more i pješčana plaža sa ljekovitim blatom na 150 metara; Prodavnice suvenira i dućani, noćni život i zabava, restorani sa domaćim i internacionalnim specijalitetima duž 7 km dugog šetališta, grad bogate kulture i istorije čekaju da ih otkrijete.

hotel-igalo

Hotel zapošljava prijatno osoblje koje prenosi osjećaj vašeg doma. Naše svijetle, prostrane sobe i apartmani su opremljene TV sa satelitskim programima, kupatilom, terasom sa garniturom za sjedenje, te mini barom. Apartmani imaju dobro opremljenu kuhinju i dnevni boravak.

Naš restoran s terasom poslužuje mediteranske specijalitete.Besplatan Wi-Fi je dostupan u svim javnim prostorima.Hotel nudi punu uslugu za osobe s invaliditetom: pristupne rampe na stepenicama, lift i prilagođenu opremu u sobama.

Hotel Novi je odlično mjesto za organizovanje treninga sportskih ekipa. Hotel se nalazi u blizini brojnih sportskih sadržaja: fudbalsko igralište, sportska dvorana, zatvoreni i otvoreni plivački i vaterpolo bazeni, blizina 7 km dugog šetališta uz more, te pješčane plaže za treninge izdržljivosti i snage.

U okviru Hotela postoji parking prostor za vaša vozila, odnosno autobus vaše turističke agencije.

Ukratko o sadržajima

  • 28 soba, 2 apartmana
  • Mediteranski Restoran
  • Besplatni WiFi,
  • Prilagođeno osobama s invaliditetom,
  • Posluga u sobi,
  • Veliki parking prostor,

carousel-8
carousel-10

Apartmani Novi smješteni su u Igalu, na 3 km od Starog grada u Herceg Novom. U okviru objekta na raspolaganju su vam à-la-carte restoran i bar. Najbliža plaža se nalazi na 200 metara od apartmana i bogata je lekovitim blatom. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama.

Svi klimatizovani apartmani nude TV, balkon i kuhinju sa trpezarijskim stolom. Sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i peškirima. Iz smještajnih jedinica pruža se pogled na vrt.

carousel-1

carousel-4