<>

HOTEL PALAS 4*

Hotel Palas, 4+ zvjezdice, nalazi se u Petrovcu, malom primorskom mjestu sa blagom mediteranskom klimom, pješčanim plažama, skrivenim uvalama i gostoljubivim mještanima. Hotel se nalazi u uvali Petrovačkog zaliva, odakle se prostire pogled na dva ostrva Katič i Sveta Nedjelja obilježja ovog malog mjesta, koji dodatno čine poziciju ovog hotela još atraktivnijom. Smješten na obali mora, u zaleđu gradske plaže Petrovac i udaljen samo 18 kilometara od Budve i 10 km od Svetog Stefana, sinonim je za kvalitet i ugodan odmor.

hotel-palas-petrovac

 

s1
s5

Hotel je sezonskog karaktera, otvoren od početka aprila do kraja oktobra. Za vrijeme bozičnih i novogodišnjih praznika hotel otvara svoja vrata, kada se organizuje svečani doček Nove godine. Organizacija ovog događaja zasluženo nosi obilježje jednog od najatraktivnijih na području Crne Gore.
Izgrađen 1983. godine, hotel Palas je u potpunosti renoviran 2011. godine. Obogaćen je novim hotelskim sadržajima i novim welnes&spa centrom. S obzirom na poziciju i unutrašnju opremljenost, hotel je idealan za porodične odmore, kongresni turizam, organizaciju vjenčanja, koktel zabava i ostalih manifestacija..

  • Moderno osmišljen hotel prostire se na 5 spratova. Hotel ima tri lifta.
  • U svom sastavu ima 171 smještajnu jedinicu:151 sobu, 8 porodičnih soba, 4 apartmana.
  • Sve sobe osim apartmana su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i balkonom.
  • 90 smještajnih jedinica je sa pogledom more.
  • Sve sobe opremljene su standardnim hotelskim inventarom: kupatilo sa tušem, fen, mini bar, sef, klima uređaj, kablovska TV, telefon sa direktnim biranjem.
  • Brojne terase i velike zelene površine pojačavaju privlačnost ovog modernog hotela.

room1

room3

Hotel posjeduje HACCP sertifikat koji je implementiran 2010. godine i koji garantuje bezbijednost pripreme i posluživanja hrane i pića.
Hotelski restoran kapaciteta 400 mjesta zauzima položaj sa kojeg se otvara najljepši pogled na brižljivo njegovani cvjetni vrt. Obroci su na principu buffet stola sa najrazličitijim domaćim i inostranim specijalitetima. Doručak se služi od 07.00 – 10.00 h, ručak od 12.30- 14.00 h i večera 19.30 – 21.30h.
Francuska terasa kapaciteta 100 mjesta, locirana neposredno pored restorana u prirodnoj hladovini, omiljeno je mjesto gostiju za jutarnji doručak ili pak osvježenje u toku dana. U toku večeri gosti mogu koristiti ovo francusku terasu kao a la cart restoran uz visoko kvalitetni meni nacionalne kuhinje.
American bar, u blizini recepcije, sa očaravajućim pogledom na ostrva Kati i Sveta Neđelja, može ugostiti pedesetak gostiju. U okviru American bar je terasa površine 300 m2, omiljeno mjesto za večernji odmor i organizaciju koktel zabava. Bar je otvoren od 08.00 – 00.00 h.
Pool bar nalazi se u blizini welness centra i sastoji se od unutrašnjeg dijela i terase naslonjene na otvoreni bazen. Piće se služi od 08.00- 23.00 h. U večernjim časovima terasa polo bara je mjesto muzičkih večeri.

Neposredno uz sami hotel prostire se pjeskovita plaža duga 600 metara. Hotel posjeduje dio plaže namjenjen svojim gostima. Pored gradske plaže u blizini (cca 500 metara) nalazi se i plaža Lučice, duga 220 m.U okviru wellness centra nalazi se otvoreni bazen sa slanom vodom i zatvoreni bazen sa slatkom vodom. Na bazenu gosti hotela mogu koristiti plažni mobilijar i osvježenje u okviru Polo bara. Najmlađima je namjenjen zatvoreni dječji bazen.

s2

 

Novootvoreni wellness centar, na prostoru od 300 m², nudi široki spektar različitih tretmana. Centar raspolaže sa finskom saunom, turskim kupatilom, slanom sobom, whirpool-om i tuševima doživljaja. Za goste koje vole aktivan odmor na raspolaganju je gym sala (80 m²) sa najsavremenijiom opremom, svlačionicom i tuševima. U ponudi su i različite masaže kao i kozmetički tretmani: relax masaža, sportska masaža, anticelulit, limfna drenaža, shiatsu, refleksologija stopala, te kraljevska masaža. Tu je i kozmetički salon u okviru kojeg se mogu zakazati tretmani lica i tijela, pedikir, manikir.

smestaj-u-petrovcu
Ljubiteljima sportske rekreacije na raspolaganju su tereni za mini golf, stoni tenis, poligon za gađanje lukom i strijelom, te poligon za boćanje.