<>

HOTEL PERLA 4*

U Herceg Novom, na samoj obali mora, nalazi se hotel “Perla” koji uz srdačnu dobrodošlicu predstavlja savršen izbor kako za poslovne ljude tako i za turiste.
hn-hotel-perla
Kvalitet smještaja i ekskluzivna ugostiteljska ponuda su garant da visoka usluga slijedi svakog gosta koji prođe kroz vrata hotela Perla, koji svojim cjelokupnim sadržajem nadilazi četiri zvjezdice koje su mu kategorizacijom dodjeljene. Pored mnoštva sadržaja koje nudi hotel Perla izdvajamo internacionalni restoran sa vrhunskom kuhinjom i raznim specijalitetima kao i café bar sa velikom ljetnjom terasom. Hotel takođe posjeduje i sopstvenu plažu sa svim pratećim sadržajima samo za goste hotela, zatim turističku agenciju i transfer službu.

Hotel Perla je izgrađen sredinom jula 2001. godine, dok je zvanično počeo sa radom 19.11.2002. godine . Smješten na privatnoj plaži u Herceg Novom, hotel Perla gleda na Boku Kotarsku i nudi elegantno uređene sobe i apartmane sa balkonom i pogledom na more ili vrt. Besplatan bežični internet dostupan je u cijelom objektu.

46781651

46782407

46781754

46781847

Do centra grada može da se stigne za nekoliko minuta hoda šetalištem Pet Danica, dugim 7 km. Obližnji manastir Savina izgrađen je u baroknom stilu i predstavlja zanimljivu istorijsku znamenitost.

U restoranu hotela Perla služe se lokalna i internacionalna jela, aperitivi i raznovrsna vina. Na raspolaganju je i večera na bazi švedskog stola. Kafe-bar nudi kafu, peciva, pice i testenine. Objekat raspolaže teretanom sa prostorijom za masaže. Dostupni su i anticelulitski tretmani i časovi joge.

Ležaljke i suncobrani mogu besplatno da se koriste. U okolini hotela možete da uživate u ronjenju, jedrenju, skijanju na vodi, vožnji gliserom ili kajakom i mnogim drugim aktivnostima.

46782180

46782438