<>

HOTEL PRINCESS BEACH & CONFERENCE RESORT 4*

Hotel „Princess“ raspolaže sa 135 soba, od toga su: 72 povezane sobe, 39 soba sa francuskim ležajem, 33 sobe sa king size krevetom, 12 Deluxe Suite (85 m²), 15 Junior Suite (50 m²) i dvije sobe prilagođene potrebama lica sa invaliditetom.
Sobe i apartmani, visokog komfora i modernog dizajna imaju: mini bar, klima uređaj, satelitski i kablovski TV program, sef i sav potreban accesoar. Na raspolaganju je room servis prema zahtjevu gosta.

princess8

U Wellness i Spa centru, rimska i finska sauna, tursko kupatilo, hidromasažna kada i hidromasažni krevet, tri salona za ljepotu, masažu, soba za relaksaciju i tuševi-doživljaji biće pravi lijek za vaše zdravlje i ljepotu! Fitness centar hotela „Princess“ ima savremene sprave: trake za trčanje, trim-bicikla, bench,  power stepper-e, sprave za veslanje i sprave za skijanje.

outdoorpool2

outdoorpool4

princess2

Svaka soba ima vlastitu terasu sa pogledom na more, park ili na planinske vrhove.

Standard double room (25m2), od kojih  je 72 “spojenih” soba, gdje postoji mogućnost povjezivanje, idealno za smještaj roditelja i djece.

  • 9 direktan pogleda more
  • 42 bocni pogled more
  • 55 pogled park

deluxesuitebath1

doubleroom1

dsc_2428

flt_5672

hall2

 

Hotel „Princess“ ima tri sale za konferencije:

  • glavna sala, površine 150 m², raspolaže sa 120 mjesta (učionica), 150 mjesta ( teatar) i 50 mjesta (oblik П ) i
  • dvije manje sale, površine 70 m², imaju kapacitet: 40 mjesta (učionica), 50 mjesta (teatar) i 25 mjesta ( П oblik).

U svakoj sali je savremena audio-vizuelna oprema: PC + printer, dijaprojektor, roll platno (dimenzija 240 x 240), DVD,TV, video, flip chart, ozvučenje i priključak za Internet (kablovski i wireless). Postoji mogućnost korišćenja fax-a, foto-kopir aparata i štampača.

U neposrednoj blizini ovih prostora za rad nalazi se Lobby -bar, idealno mjesto za caffe pauze, i Banket sala, mjesto gdje će se vaš poslovni ručak pretvoriti u odmor za sva čula!
Kapacitet: 80 mjesta.

largeconference1

Restoran raspolože sa dva glavna restorana: glavnim pansionskim i jednim a la carte restoranom. Takođe u hotelu postoji velika banket sala, pogodna za svečane dodađaje.

restaurant3