Hotel Regent Porto Montenegro 5*

Hotel Regent Porto Montenegro se nalazi u Tivtu, na teritoriji raskošnog pristaništa za jahte-Porto Montenegro. Novi hotel sa 5*, ulazi u međunarodni lanac hotela Regent Hotels & Resorts.

basta

Elegantni petospratni hotel je projektovan od strane poznate firme  Reardon Smith Architects iz Londona. Tino Zervudači, predstavnik dizajnerske firme MZH, je autor enterijera mnogih ekskluzivnih rezidencija širom svijeta.

Hotel raspolaže sa 86 soba, uključujući 35 hotelskih soba i 51 apartman, koji podrazumijevaju studio apartmane, apartmane sa 1-3 spavaće sobe i penthouse, koji su uređeni po dizajnu Tino Zervudači (MZH, Pariz).

hotel-regent-tivat

Cijeli prostor je oformljen u savremenom, elegantnom stilu, koji se odlikuje multifunkcionalnošću. Spavaće i dnevne sobe su uređene u prefinjenim paletama bež i plave boje sa elementima prirodnog drveta, a prostrana kupatila su opremljena komfornim kadama, tuš kabinama i imaju podno grijanje.

bazen

balkony

Restorani i barovi

Restoran  sa jelima vrhunske kuhinje spremljene od strane glavnog kuvara Jusman So, otvoren je cijeli dan. Jela u restoranu čine spoj mediteranske i jadranske kuhinje sa pažljivo odabranim azijskim jelima.

enterijer-hotela-regent

Gourmet Corner – pekara-kafe nudi francuske i domaće kolače, kao i torte i kolače sa elegantnim dizajnom. Gourmet Corner će vas ugostiti italijanskom pizzom direktno iz peći, kao i prijatnom atmosferom otvorene terase.

Library Bar –ovo je prostor sa atmosferom kluba, uređen sa elementima tamnog drveta, prirodnih materijala i kože, а Regent Lounge će vam omogućiti da se opustite uz širok asortiman cigara i alkoholnih pića iz cijelog svijeta, što je u skladu sa atmosferom.

boka-kotorska-pogled

Na prvom spratu hotela nalazi se sala za proslave “Ballroom Teodo” površine 200 m2, dva predsoblja, mali salon i “Regent Lounge” salon. Ove prostorije sa spektakularnim pogledom na marinu i zaliv idealne su za svadbena slavlja, konferencije, sastanke i mogu biti opremljene u skladu sa zahtjevima.

regent-klub

Korporativni SPA Regent omogućava sveobuhvatan pristup podmlađivanju tijela, kombinujući tehnike drevnih tradicija iz cijelog svijeta, sa najsavremenijom opremom za oporavak mentalne i fizičke ravnoteže. SPA Regent je opremljen sa četiri zasebne prostorije za tretman: soba za odmor, SPA -tuš, sauna, parno kupatilo i hamam (tursko kupatilo), teretana, zatvoreni hidromasažni bazen i fresh juice bar.

regent-porto-montenegro-hotel

Na prvom spratu se nalazi otvoreni bazen (20 m), sa dvije tuš kabine i zatvoreni bazen sa đakuzijem i prelijepim pogledom na marinu. Ljeti se od zatvorenog bazena može direktno proći do otvorenog.

porto-montenegro-smestaj

Trenutno marina nudi 400 vezova za jahte dužine od 12 do 180 metara. Ovdje postoji prvoklasni jahting-klub, i idealni su uslovi za one koji se bave jedrenjem.

Ovdje se, pored mora, nalaze brojni kafići, restorani i specijalne prodavnice gdje možete kupiti stara vina, elitnu odjeću domaćih i stranih brendova, i još mnogo toga.

Plaža: izdvojena plaža Dobreč na poluostrvu Luštica, do koje se dolazi sa brodićem za 25 minuta.

porto-montenegro