<>

HOTEL SLOVENSKA PLAŽA 3*/4*

Hotel Slovenska plaza je najveći i najpoznatiji turistički kompleks u Crnoj Gori  u mediteranskom stilu. Samo naselje se sastoji od 11 zgrada.

Turističko naselje kapaciteta 1985 ležaja, svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja turistički grad u kome su mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže , široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine glavne privlačne tačke.

HOTEL-SLOVENSKA-plaza-budva

23

Hotel i apartmani su povezani malim ulicama sa glavnom ulicom Corso, gdje postoje prodavnice suvenira, supermarketi, kafići, nacionalni i specijalizovani restorani, picerije, pabovi. Smješten je na 50 metara udaljenosti od plaže.
Hotel je domaćin mnogim kulturnim manifestacijama, kao što su folklorni koncerti, otvoreni bioskop, izvođenje orkestra na bazenu, animacije za djecu, sportski događaji.

Preporučuje se za aktivnu rekreaciju mladih!

Animacija

Najmlađim gostima je na raspolaganju otvoreni zabavni park u neposrednoj blizini bazena. Na zelenoj površini od 300 m2 djeca će se zabaviti u raznovrsnom sadržaju trombolina, tobogana i ostalim zanimljivim sadržajima. U savremeno opremljenoj dječjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa djeca mogu koristiti hit dječji lavirint i baby kutka namjenjenom najmlađima, uz stalnu pratnju ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dječjih rođendana.

U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd..

 

Muzički program je organizovan za posjetioce restorana Pjaca, bara Raspućin i bara All inclusive.

 

U toku ljetnjeg perioda od 15. juna do 15 septembra na bazenu Rondo otvoren je ljetnji bioskop, koji gosti hotela mogu posjetiti uz posebne pogodnosti .

Na pjacetama kompleksa u toku cijelog ljeta održavaju se festivali i priredbe: folklora, etno-mediteranske muzike, djecjih predstava, crnogorskog nasljeđa, ulličnih pozorišnih trupa i slično, a pristup je besplatan.

Dodatni sadržaji

  • Wireless Internet u cijelom naselju: sobe, svi javni punktovi- recepcija, lobby, restorani, bazen .
  • Dječja igraonica.
  • Kozmetički i frizerski salon, novinarnica, galerija

7

1016 potpuno adaptiranih smještajnih jedinica koje opremljenošću i sadržajem odgovaraju kategoriji hotela sa 3+* i 4*, konstantno su predmet pažnje mnogobrojnih gostiju koji se uvijek rado vraćaju ovom naselju. Dobro označene i povezane smještajne jedinice kompleksa omogućavaju gostima jednostavno snalaženje kroz naselje.

Naselje čini 10 zasebnih vila, funkcionalnih cjelina i to: 4 vile u kategoriji 4* sa 441 sobom i 53 apartmana sa terasom i 6 Vila u kategoriji 3+* sa 422 sobe i 100 apartmana sa terasom. Najveći broj soba ima i terasu.

Sobe i apartmani su opremljeni standardnom hotelskom opremom:, kupatilo sa tušem, fen, frižider,sef, kablovska TV, klima uređaj, dječji krevetac po potrebi.

Sportski centar: 14 teniskih terena, fudbalski teren, košarkaški teren, 10 stolova za stoni tenis, vodeni sportovi na plaži.

Za djecu: bazen za djecu, vodeni tobogan, animacioni programi.

10552497_808301612534639_5879535802157226744_n
1705_634969811530772966

Ležaljke i suncobrani za goste hotela na bazenu – besplatno, na plaži se plaćaju.

slovenska_plaza_14841

Plaža: gradska, sitni pjesak.