<>

HOTEL WGRAND 3*

U naselju Brežine, udaljenom 300m od petrovačke gradske plaže,  otvoren je novi hotel Wgrand, iz kojeg se pruža pogled na more čak i iz soba u prizemlju. Hotel ima 50 soba, modernog enterijera, sa kablovskom televizijom, mini barom, telefonom, internet prikljuckom, fenom i prostranom terasom.

w2

Na posljednjem spratu hotela nalazi se restoran sa kafe barom, konferencijska sala, jacuzzi, sauna, teretana, salon za masažu i otvorena terasa sa garniturama za sjedenje, ležaljkama za sunčanje, prostorom za igru djece i božanstvenim pogledom na petrovačku tvrdjavu Lazaret, pučinu i guste borove sume.

w

Konferencijska sala sa 50 mjesta, pogodna je za održavanje seminara, prezentacija i kurseva, opremljena je kompjuterskom opremom i obezbjedjen pristup internetu. Recepcija hotela WGrand otvorena je 24 sata za prijem i prihvat gostiju. Pored nje se nalazi prostorija za odlaganje prtljaga i plažnih rekvizita.

w-grand-hotel

Gostima su na raspolaganju i usluge hotelskog vešeraja. Dvije svlačionice sa tuš kabinama, su na raspolaganju gostu  koji je ujutro završio aranzman u hotelu a putuje u večernjim časovima. Sve prostorije hotela su klimatizovane. Objekat posjeduje solarni sistem sa centralnim grijanjem tople vode. Stepeništa, dva lifta, parking i ulazi u objekat su pod videonadzorom.

w4

w9

wg