Hotel Splendid Conference and Spa Resort 5*

Ukoliko tražite mjesto za poslovni sastanak, podsticajno (incentive) putovanje ili konferenciju u Evropi, Hotel Splendid Conference & Spa Resort je pravo mjesto. Nudi vrhunska sredstva i opremu za poslovne potrebe na jednoj od najspektakularnijih lokacija na crnogorskom primorju. Sa velikim iskustvom u organizaciji događaja visokog kvaliteta, stručni tim  hotela Splendid učiniće sve da budete zadovoljni i da se Vaš događaj odvija besprijekorno.

Prostor za sastanke

Glavna sala za sastanke, medija centar, manje sale za sastanke kao i prostrani foaje i terasa sa pogledom na Jadransku rivijeru se nalaze na jednom ekskluzivnom namjenskom kongresnom spratu.

mice_conference_floor_plan mice_meeting_space

Sala Dinastija

Glavna sala za sastanke je multifunkcionalni prostor koji može da primi do 800 učesnika. Opremljen najsavremenjom tehnologijom, uključujući i kabine za simultano prevođenje, ova sala nudi prirodno dnevno svijetlo i potpuno fleksibilan prostor od 660 m2. Sala se može podijeliti u četiri manje sale za sastanke pregradama sa zvučnom izolacijom. U sali Dinastija održani su različiti događaji, poput međunarodnih konferencija na visokom nivou, modnih revija, prezentacija projekata i čak jedan kik-boks meč.

mice_hall02

Manje sale za sastanke

Manje sale za sastanke su idealno mjesto za održavanje sastanka odbora direktora ili manjih seminara. Sve sale su u potpunosti opremljene i nude bežičnu internet konekciju. Za potrebe gostiju, lični menadžer za tehniku i hranu biće na usluzi od početka do kraja događaja kako bi osigurao besprijekorno odvijanje sastanka.

mice_room01

Poslovni foaje i terasa

Poseban kongresni sprat ima i divno opremljen poslovni foaje i prostranu terasu sa pogledom na Jadransko more. Ovo je idealan ambijent za pauze za kafu, koktele i sastanke za povezivanje poslovnih partnera.

mice_lobby01

Planiranje posebnih događaja, kao što je vjenčanje ili godišnjica, počinje od izbora mjesta događaja. Splendid Conference & SPA Resort nudi smještaj sa 5*, vrhunsku hranu i uslugu koja će Vaš poseban dan učiniti savršenim.

Smješten blizu najznačajnijih gradova Crne Gore kao i međunarodnih aerodroma, naš hotel je izvanredno mjesto da okupite porodicu i prijatelje za dugo očekivanu proslavu. Mi ćemo se pobrinuti za smještaj domaćina i gostiju, VIP transfer, ukrašavanje soba, program zabave i sve ostale važne sitnice kako bismo Vam uštedjeli vrijeme i poštedjeli Vas briga.

Iskusno osoblje će Vam sa zadovoljstvom pomoći da organizujete svoj događaj i nadgledati sve pripreme kako biste se mogli fokusirati na najvažnije – prijatna iščekivanja.

weddings_01