<>

HOTEL ČILE 3*

Hotel Čile je hotel sa 3 zvjezdice u Kolašinu , Crna Gora, gradu u centralno-sjevernom dijelu zemlje. Hotel je porodično vođen i stoji u maloj mirnoj uličici, u centru grada, samo dva minuta hoda od glavnog gradskog trga.

bjelasica

Udoban smještaj u crnogorskim planinama nudi Hotel Čile i pogodan je za turiste koji žele da uživaju u opuštajucem ambijentu daleko od gradske gužve na mestu okruženom prelijepom prirodom. Grad se nalazi na 960 metara nadmorske visine, 8.5 km od skijališta Kolašin 1450 (17 km skijaških staza na raspolaganju, koje su pogodne kako za stručne skijaše ali i za pocetnike bilo kog uzrasta) . Kolašin je takode blizu, samo 10 minuta vožnje, od čuvenog Nacionalnog parka Biogradska gora i njene netaknute šume. Biogradsko jezero u Nacionalnom parku je jedno od 5 veličanstvenih ledničkih jezera , koje definitivno vrijedi posjetiti.

hotel_cile

Smještaj – Sobe i Apartmani

Hotel Čile, Kolašin ima u ponudi 15 soba, a možemo ponuditi sljedeće tipove:

  • dvokrevetne sobe sa bračnim ležajem
  • dvokrevetne sobe sa odvojenim ležajima
  • trokrevetne sobe
  • studio apartmane
  • apartmane
Održavanje soba (housekeeping) je dnevno i sve sobe su opremljene sa tušem / kadom, fenom za kosu, TV i satelitskom TV, radio budilnikom, stolom, centralnim grijanjem, … dok u apartmanima možete pronaći i DVD player, stereo, jacuzzi kadu, mini-kuhinju itd..
room
03

Restoran

Naš restoran nudi visoko kvalitetnu evropske i crnogorsku tradicionalnu kuhinju. Iz našeg menija željeli bismo Vam visoko preporučiti Kolašinsku pastrmku bez kostiju ispunjenu sa dvije vrste sira, kačamak, cicvaru,… Svojim gostima nudimo izbor a la carte menu, sa 15-20 različitih jela na našem dnevnom jelovniku. Restoran je osvojio zlatnu medalju na 4. Međunarodnom festivalu Gastronomije u Novom Sadu.

cile