<>

HOTEL CONTE 4*

Pored mnogobrojnih palata, kapela i crkvi, Perast u svojoj ponudi sadrži i Hotel-Restoran Conte, mjesto prepoznato kao idealno za one koji traže za predah od nemilosrdnog tempa savremenog života.

U ambijentu prilagođenom jedinstvenoj arhitekturi Perasta, sa izuzetnim pogledom na Verige i ostrva Sv. Đorđe i gospa od Škrpjela,  Restoran svojim gostima nudi brižljivo izabranu gastronomsku ponudu upotpunjenu velikim izborom domaćih i stranih vina. Ako Vaš odmor podrazumijeva mir, spoj savremenog komfora i ambijenta bogate kulturno istorijske tradicije, profesionalnu uslugu i svježe plodove mora, onda su Perast i Hotel-Restoran Conte pravi izbor za vas.

hotel-perast

Izgrađen u autentičnom duhu Boke, renomirani restoran pruža unikatno iskustvo i nezaobilazno je mjesto ukoliko posjetite Boku Kotorsku. Restoran ima zasluženu reputaciju jednog od najboljih u Crnoj Gori, kako zbog raznovrsnih specijaliteta tradicionalne mediteranske kuhinje tako i zbog idealne lokacije i pogleda na Verige i ostrva Sv. Đorđe i Gospa od Škrpjela. Specijalitet kuće su svježa morska riba i plodovi mora, a u ponudi takođe imamo  veliki izbor mesnih menijaiz tradicionalne domaće i internacionalne kuhinje. Restoran Conte je čest izbor za održavanje poslovnih ručkova privatnih firmi, državnih organa, ambasada, međunarodnih i drugih organizacija. Sa kapacitetom od oko 100 mjesta u unutrašnjem dijelu i još 100 mjesta na terasi, restoran pruža idealne mogućnosti za organizovane agencijske grupe, vjeridbe, svadbene proslave, rođendane itd.

6

D80_9594 [800x600]

D80_9705 [800x600]

Hotel & Restaurant “Conte” nalazi se u samom srcu Perasta na svega par metara od mora. Hotel posjeduje 15 jedinica , moze primiti ukupno  50 gostiju. Sve smještajne jedinice  su savremeno opremljene , konforne i prilagodjene arhitekturi prelepog Perasta.

conte_soba
conte_soba2
conte_soba3