<>

HOTEL DEL MAR 4*

Hotel Del mar je novi all-suites boutique hotel visoke kategorije, smješten u Petrovcu nedaleko od obale. Pored izuzetnog enterijera, hotel karakteriše topla i intimna atmosfera kao i profesionalno i ljubazno osoblje koje će se pobrinuti da budete vrhunski usluženi ali i da se osjećate kao u svom domu. Hotel Del mar je hotel namjenjen kako poslovnim ljudima tako i porodicama na odmoru, koji traže udobnost u mirnom i prijatnom ambijentu a poznavaoci su dobre hotelske usluge.

night_view

Hotel raspolaže sa 14 luksuzno opremljenih apartmana različitih tipova – Studio, Standard i President. Studio apartmani su idealni za poslovne ljude i parove na odmoru, Standard apartmani su pak savršeno mjesto za porodicu sa djecom dok su dva President apartmana u potkrovlju rezervisana za prave hedoniste. Apartmani sadrže odvojenu dnevnu i spavaću sobu, trpezariju, čajnu kuhinju, kupatilo i terasu. Svi apartmani su opremljeni individualnim klima uređajem, telefonom, LCD 32“ 50 domaćih i stranih programa, brzim internetom, mini sefom, fenom i kozmetikom.

app_bedroom

app04

studio02

Restoran

Zdravim doručkom započnite svoj dan u hotelu Del mar uz probrani i sviježi izbor namjernica na našem švedskom stolu. Doručak traje od 07.00 do 11.00 sati.

Lobby Bar

Hotelski Lobby bar je elegantno i toplo mjesto za relaks u kojem se možete osvježiti poslasticama, koktelima i ostalim napitcima. Romantični dio Lobby bara je savršen kutak za okupljanje i sabiranje lijepih utisaka uz kamin i vrhunska crnogorska vina.

Terasa sa hidromasažnim bazenom

Terasa ispred hotela je idealno mjesto za one koji dan ne žele provesti na plaži već ostati u hotelu i uživati na ležaljci uz zvuke prirode i žuborenje vode iz bazena. Mali hidromasažni bazen na terasi hotela je prefinjenog dizajna i predstavlja spoj masaže, relaksacije i uživanja.

hotel_pool

Plaža: sopstvena, suncobrani i ležaljke za goste hotela su besplatni.