<>

HOTEL MONTE CASA 4*

‘Monte Casa Spa & Wellness’’ je sjajan hotel ,ušuškan na jadranskoj obali, u čudesno živopisnom gradu Petrovcu u Crnoj Gori.  Boje bujnog zelenila se na divan način miješaju sa morskim plavetnilom i čine idilu još većom.  Sa svojih 63 prostrane sobe ”Monte Casa Spa & Wellness” obiluje deluxe smještajem i vrhunskom uslugom. Moderan Spa nudi trenutke podmlađivanja svim gostima koji žele da se prepuste fantastičnim procedurama od strane naših profesionalaca.
 The_Hotel_7387
The_Hotel_8856

Standardne sobe nude vrhunski smještaj u prijateljskoj atmosferi. Trinaest (13) dvokrevetnih apartmana bilo sa pogledom na more ili pogledom na park će Vam omogućiti da boravite u ugodnom luksuzu i da uživate u očaravajućim pogledima sa balkona.

41981429

41986908

Možete uživate u širokom izboru tretmana, kao i u masažama uz naš tim stručnjaka i u kozmetičkoj njezi koja će Vas fascinirati. Pripremite svoje tijelo za detoksikaciju uz odabir specijalno dizajniranih  tretmana koji nude duboki piling, prepustite se tretmanima hidriranja koji će Vam goditi i koji će Vam omogućiti relaksaciju. Probudite svoja čula čudesno uz pomoć specijalnih Spa paketa koji mogu biti prilagođeni Vašim ličnim potrebama i željama. Osjetite insipirativnu atmosferu koja će Vam ponuditi dragocjene trenutke relaksacije!

41982063

The_Hotel_6853

The_Hotel_9749

Izuzetan spoj mediteranske, međunarodne i, naravno, mediteranske kuhinje može da se nađe na jelovniku našeg hotelskog restorana. A’ la carte kulinarske poslastice su Vam na raspolaganju da probate, u božanstvenom ambijentu sa terasom koja nudi očaravajuće poglede. Predlozi zdrave hrane i izvrsnih ukusa se kombinuju tako da naši gosti mogu da iznenade svoje čulo ukusa i da istovremeno slave svoje zdrave stilove života.

The_Hotel_6841

Plaža : gradska, sitan pijesak.