<>

HOTEL OBALA PLUS 3*

Hotel je u vlasništvu porodice Rafailović, koja je više decenija prepoznatljiva po tome što gostima nudi izuzetno prisnu, prijatnu i domaću atmosferu u kojoj se gosti osjećaju opušteno i komforno kao kod kuće. Preteča hotela je restoran, osnovan davne 1979.

obala-rafailovici

Hotel svojim gostima nudi smještaj u sobama, studijima i apartmanima, a od plaže ga dijeli šetalište koje se prostire duž čitave budvanske rivijere.Sve sobe imaju : balkon, televizor sa kablovskim programom. U svakoj sobi je klima uređaj i frižider. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Sve sobe imaju pogled na more.

Na samoj obali, sa obje strane šetališta, nalazi se terasa hotelskog restorana sa vrhunskom kuhinjom i raznim specijalitetima. Ugođaj terase pored mora upotpunjen je zvucima prijatne muzike koji Vam dočaravaju duh Mediterana. Sa terase restorana, kao i iz većine hotelskih soba, pruža se fantastičan pogled na more i ostrvo Sv. Nikola.

plus-1 plus-4

obala obala2

Apartmani Obala Plus 3*:

Apartman 444 zauzima poslednji sprat Obale +, površine oko 60 m2 . Ovaj penthaus ima dnevnu sobu, kuhinju, dve spavaće sobe i dva kupatila. Iz svih prostorija pruža se predivan pogled na Bečićku plažu.

PlusApp1 PlusApp3

Plaža: gradska, sitan pijesak