<>

HOTEL SATO 4*

Sutomore je jedan od najbolje povezanih turističkih centara Crne Gore. U Sutomore se direktno bez presijedanja može vozom stići iz svih pravaca kako Srbije tako i cijele Evrope. Osim geografskog položaja, krasi ga i bogat noćni život koji je organizovan tako da može zadovoljiti sve  generacije. Posjetiocima stoje na raspolaganju veliki broj restorana, noćnih klubova i kafića koji garantuju nezaboravan provod i odmor za svačiji ukus.

sato-hotel

03exterier (31)

Hotel Sato se nalazi u Sutomoru, gotovo na samoj obali mora. Raspolaže sa 344 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima. Sutomore se nalazi u opštini Bar na obali Jadranskog mora u Crnoj Gori. Ovaj turistički centar na mediteranu je odlično povezan sa svim gradovima u Crnoj Gori i zbog toga je u ljetnjoj turističkoj sezoni najposećenije mjesto za ljetovanje i odmor.

Na raspolaganje Vam stavljamo raznovrsnu i kvalitetnu ponudu, 344 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima. Svaka soba posjeduje klimu, TV i kupatilo. U sastavu hotela se nalazi restoran i aperitiv bar, kao i parking za goste hotela.

07restoran i caffe (5)

08apartman (18)

11soba1 (1)

14soba 2 (1)

Sutomore je poznato po svojoj pješčanoj plaži dužine 1200 metara i kao takvo omogućava sadržajan odmor u svakom smislu. Posjetite hotel Sato i prepustite se čarima ljetnjeg odmora i odličnog provoda uz profesionalnu uslugu i gostoprimstvo.

18soba3 (9)